1. Maart

Gemeubileerd appartement in Schuman, Europese wijk

Rue des Cultes, Brussels 1000 - p.m vanaf €925 
Beschikbaar van 01/03/2023

Gemeubileerd appartement in Schuman, Europese wijk

Rue des Cultes, Brussels 1000  -  p.m vanaf  €925   -  Beschikbaar van 01/03/2023

CU212A - Ideaal gelegen in een levendige woonwijk in het centrum van Brussel, dicht bij de diensten van de Europese Commissie...

Details

Ideaal gelegen in een levendige woonwijk in het centrum van Brussel, dicht bij de diensten van de Europese Commissie gelegen aan de Madoutoren, op een paar meter van het dichtstbijzijnde metrostation en op loopafstand van de belangrijkste Europese instellingen, dit onlangs gerenoveerde appartement u zult genieten van een aangenaam verblijf in Brussel. De huurprijs is betaalbaar en alle benodigde voorzieningen zijn aanwezig: wasmachine / droger, complete badkamer met privétoilet, flatscreen-tv met toegang tot ASTRA en Hotbird-satellieten. Het internet ADSL hoge snelheid wordt geleverd via WIFI en kabel.

Reiniging en onderhoud. Voor een optimaal comfort wordt het appartement wekelijks schoongemaakt en is alle technische assistentie beschikbaar indien nodig.In al onze woningen zijn diensten inbegrepen in de Flat Fee, zoals bedlinnen en handdoeken, schoonmaak, satelliet TV, privé Internet/WIFI toegang, verzekering, basisbenodigdheden, 24/7 technische assistentie

OPMERKINGEN
Als je de Afspraak of Reservering keuze, u kunt het appartement of de studio bezoeken of reserveren. CU212A is de referentie die je nodig hebt als je over onze appartementen / studio wilt praten met ons team
Diensten
Hier zijn al onze services die wel licht kunnen variëren (bijv. Satelliet ...),maar de basis premium services zijn altijd inbegrepen in alle appartementen, zoals hieronder vermeld.
U wordt duidelijk geïnformeerd over welke diensten u krijgt voordat u het contract met ons ondertekent.

TV-SERVICES

Alleen bij EasyLifeinBrussels.be!

Verweg van huis verdient u comfort
U hebt toegang tot Kabel TV en drie Satellites: HotBird en Astra (1&2)


TELECOMMUNICATIE


Fast draadloos internet is beschikbaar in alle appartementen. 
EasyLifeinBrussels.be biedt 300 GB / maand (in werkelijkheid onbeperkt). Tot 50 mbps download, 9 mbps upload, 8 toegangen tegelijkertijd.
Alle systemen en bijbehorende lijnen worden 24/7 gemonitord.VERZEKERING


U hoeft zich geen zorgen te maken wanneer u in onze appartementen woont omdat u bent gedekt door een brand- en waterlekkageverzekering.

BEDLINNEN & HANDDOEKDIENST


Elk van onze appartementen wordt wekelijks schoongemaakt en om de twee weken wordt schoon beddengoed en handdoekenpakket verstrekt.

Energie certificaat

Huur berekening
Voor dit appartement moet je minstens huren 0 maand(en). Dagelijkse huur is niet mogelijk.

Selecteer de duur van uw verblijf om de prijs te bekijken!

Totale huur/maand = basishuur + vast bedrag + verbruik

Basishuur:

Flat Fee: (?)

Voorzieningen: (?)

  Om u de mogelijkheid te bieden om te vergelijken, is hier de prijs van de huurprijs inclusief  

voor maar

  Let op: we verhuren niet per dag, alleen per volledige maand.  NOTITIE:

Alle prijzen en berekeningen zijn bij benadering en kunnen op elk moment zonder kennisgeving worden gewijzigd. Afwijzing van aansprakelijkheid!
WE RENT OUR OWN APARTMENTS
IN THE EU DISTRICT - SCHUMAN AREA