1. September

Gemeubileerde studio in Brussel Schuman (EU District)

Rue de Cultes, Schuman Area, Brussels 1000 - p.m vanaf €495 
Beschikbaar van 17/09/2021

Gemeubileerde studio in Brussel Schuman (EU District)

Rue de Cultes, Schuman Area, Brussels 1000  -  p.m vanaf  €495   -  Beschikbaar van 17/09/2021

CU231Dest - Studio op de eerste verdieping met terras. Vlakbij de EU-commissie in de Madou-toren, op enkele meters van de metro en...

Details

In een van de gezelligste en dagelijks geanimeerde gebieden van Brussel, dicht bij de EU-Commissie in de Madou-toren, op een paar meter van de metro en op loopafstand van de belangrijkste EU-instellingen, is deze onlangs gerenoveerde studio voor jou de meest aangename plek om in Brussel te blijven. De prijs is betaalbaar en alles is aanwezig: wassen en drogen, douche, privétoilet, flatscreen-tv met ASTRA en Hotbird-satellieten. Snelle internet-adsl wordt geleverd via WIFI en kabel. Dit is de grootste studio die beschikbaar is in dit huis.In al onze eigendommen, behalve exclusief aangegeven, wordt onderhoud uitgevoerd. De services zijn inbegrepen in de totale kosten, zoals beddengoed (tweewekelijks), schoonmaak (wekelijks), satelliet-tv, privé-internet / wifi, verzekering, basisbenodigdheden, 24/7 technische ondersteuning (voor andere concurrenten, bellen van een dienst in dringende behoefte kost je veel. In dit geval kost je niets met EasyLifeinBrussels).

OPMERKINGEN
Als je de Afspraak of Reservering keuze, u kunt het appartement of de studio bezoeken of reserveren. CU231Dest is de referentie die je nodig hebt als je over onze appartementen / studio wilt praten met ons team
Diensten
Hier zijn al onze services die wel licht kunnen variëren (bijv. Satelliet ...),maar de basis premium services zijn altijd inbegrepen in alle appartementen, zoals hieronder vermeld.
U wordt duidelijk geïnformeerd over welke diensten u krijgt voordat u het contract met ons ondertekent.

TV-SERVICES

Alleen bij EasyLifeinBrussels.be!

Verweg van huis verdient u comfort
U hebt toegang tot Kabel TV en drie Satellites: HotBird en Astra (1&2)


TELECOMMUNICATIE


Fast draadloos internet is beschikbaar in alle appartementen. 
EasyLifeinBrussels.be biedt 300 GB / maand (in werkelijkheid onbeperkt). Tot 50 mbps download, 9 mbps upload, 8 toegangen tegelijkertijd.
Alle systemen en bijbehorende lijnen worden 24/7 gemonitord.VERZEKERING


U hoeft zich geen zorgen te maken wanneer u in onze appartementen woont omdat u bent gedekt door een brand- en waterlekkageverzekering.

BEDLINNEN & HANDDOEKDIENST


Elk van onze appartementen wordt wekelijks schoongemaakt en om de twee weken wordt schoon beddengoed en handdoekenpakket verstrekt.

Energie certificaat

Huur berekening
Voor dit appartement moet je minstens huren 5 maand(en). Dagelijkse huur is niet mogelijk.

Selecteer de duur van uw verblijf om de prijs te bekijken!

Totale huur/maand = basishuur + vast bedrag + verbruik

Basishuur:

Flat Fee: (?)

Voorzieningen: (?)

  Om u de mogelijkheid te bieden om te vergelijken, is hier de prijs van de huurprijs inclusief  

voor maar

  Let op: we verhuren niet per dag, alleen per volledige maand.  NOTITIE:

Alle prijzen en berekeningen zijn bij benadering en kunnen op elk moment zonder kennisgeving worden gewijzigd. Afwijzing van aansprakelijkheid!
WE RENT OUR OWN APARTMENTS
IN THE EU DISTRICT - SCHUMAN AREA