1. September

Gemeubeld Tuin Appartement -House of The Stars

Rue de l'Alliance-Verbond, 1210 Brussels - p.m vanaf €1175 
Beschikbaar van 01/09/2023

Gemeubeld Tuin Appartement -House of The Stars

Rue de l'Alliance-Verbond, 1210 Brussels  -  p.m vanaf  €1175   -  Beschikbaar van 01/09/2023

AL220A - Dit uniek gemeubeld Tuin Appartement bevindt zich op 50M van de EU Commissie, Tour Madou en van de Metro Madou. He...

Details

Neem een flat in het "House of the Stars". Het is niet alleen een zeer modern en comfortabel gerenoveerd huis,

maar het huis heeft een heel bijzondere geschiedenis: het behoorde vroeger toe aan een nabijgelegen theater (het Koninklijk Circustheater), dat acteurs en zangers huisvestte die in Brussel optraden. Sommige sterren verbleven er: Bourvil (Franse acteur), Edith Piaf, Line Renaud, Annie Cordy, Yves Montand en vele anderen voor hen. Maar het belangrijkste is dat Sean Connery er rond 1955 de kans kreeg om te verblijven toen hij acteerde in Agatha Christie's toneelstuk "Témoin à Charge" met de beroemde Belgische detective Hercule Poirot.

Sean Connery in 1955

Daarom werd het huis " House of the stars " genoemd en als zodanig ingericht met James Bond als hoofdrolspeler. 

Het huis ligt op 50 m van de Madoutoren (EU-Commissie) en het metrostation Madou.

De "Bel Etage"verdieping is een flat met een slaapkamer en een mooi aangelegde tuin. Ruime woonkamer met een tweepersoons sofabed

Moderne badkamer en douche, volledig uitgeruste keuken met alle keukengerei, Nescafé Dolce Gusto koffiezetapparaat, wasmachine met droger, 2 smart TV (woonkamer en slaapkamer), satelliet TNT, supersnel en hoge capaciteit internet beheerd door netwerkbeheerders 7/7.

Wekelijkse schoonmaakdienst, verschoning van lakens en handdoeken. Verzekeringen en technische dienst maken uw leven aangenamer en zorgen ervoor dat u zich op uw activiteiten kunt concentreren.

Het appartement heeft 1 tweepersoonsbed en een slaapbank voor twee personen. Tijdelijke bezoekers zijn welkom. Een extra inwonende persoon kost €485pm

 

Neem contact met ons op om dit prachtige appartement te boeken en beleef een avonIn al onze woningen zijn diensten inbegrepen in de Flat Fee, zoals bedlinnen en handdoeken, schoonmaak, satelliet TV, privé Internet/WIFI toegang, verzekering, basisbenodigdheden, 24/7 technische assistentie

OPMERKINGEN
Als je de Afspraak of Reservering keuze, u kunt het appartement of de studio bezoeken of reserveren. AL220A is de referentie die je nodig hebt als je over onze appartementen / studio wilt praten met ons team
Diensten
Hier zijn al onze services die wel licht kunnen variëren (bijv. Satelliet ...),maar de basis premium services zijn altijd inbegrepen in alle appartementen, zoals hieronder vermeld.
U wordt duidelijk geïnformeerd over welke diensten u krijgt voordat u het contract met ons ondertekent.

TV-SERVICES

Alleen bij EasyLifeinBrussels.be!

Verweg van huis verdient u comfort
U hebt toegang tot Kabel TV en drie Satellites: HotBird en Astra (1&2)


TELECOMMUNICATIE


Fast draadloos internet is beschikbaar in alle appartementen. 
EasyLifeinBrussels.be biedt 300 GB / maand (in werkelijkheid onbeperkt). Tot 50 mbps download, 9 mbps upload, 8 toegangen tegelijkertijd.
Alle systemen en bijbehorende lijnen worden 24/7 gemonitord.VERZEKERING


U hoeft zich geen zorgen te maken wanneer u in onze appartementen woont omdat u bent gedekt door een brand- en waterlekkageverzekering.

BEDLINNEN & HANDDOEKDIENST


Elk van onze appartementen wordt wekelijks schoongemaakt en om de twee weken wordt schoon beddengoed en handdoekenpakket verstrekt.

Energie certificaat

Huur berekening
Voor dit appartement moet je minstens huren 3 maand(en). Dagelijkse huur is niet mogelijk.

Selecteer de duur van uw verblijf om de prijs te bekijken!

Totale huur/maand = basishuur + vast bedrag + verbruik

Basishuur:

Flat Fee: (?)

Voorzieningen: (?)

  Om u de mogelijkheid te bieden om te vergelijken, is hier de prijs van de huurprijs inclusief  

voor maar

  Let op: we verhuren niet per dag, alleen per volledige maand.  NOTITIE:

Alle prijzen en berekeningen zijn bij benadering en kunnen op elk moment zonder kennisgeving worden gewijzigd. Afwijzing van aansprakelijkheid!
WE RENT OUR OWN APARTMENTS
IN THE EU DISTRICT - SCHUMAN AREA